Attic Refurbishment Project in Clapham

This attic refurbishment project in Clapham involved some redesign of the existing layout. A wall between the existing office and storage room layout was knocked down, the door layout was amended and pocket doors added to maximise usable space. The office space was therefore transformed: from cramped and disorganized to open, light, colourful and balanced.

A window seat was created where an existing low level Velux was positioned. This made good use of what could otherwise have been seen as an awkward feature.

A made to measure, hand crafted desk and storage units were installed, utilising Birch Ply along with brightly coloured Formica fronts.

Kings Cross – Flat Refurbishment

This project is currently under construction and these are the original concept sketches.

The existing compact flat featured a separate kitchen as well as the bathroom being accessed trough the kitchen. The key requirements of the brief were to open the space up and improve the layout.

The new design will feature an open plan kitchen and living room and the bathroom will be directly accessed from the living room.

A key feature of the design is a bespoke timber veneer storage wall, that links the kitchen, living room and bathroom spaces.

Welcome!

Thanks for visiting my new website. Updates to follow. Any questions, please use the form on the contact page.